Hoe kan je contactpersonen aanmaken en toevoegen binnen Gmail?

In onderstaande videohandleiding van Perceptum.nl (Youtube kanaal en website), wordt uitgelegd hoe je contactpersonen kunt aanmaken binnen Gmail.
Let er wel op dat je alleen de gegevens toevoegt die je nodig denkt te hebben (ik ben altijd voorzichtig met de gegevens die ik aan het internet toevertrouw, ook al is de website beveiligd waar ik het doe).

Er wordt ook uitgelegd hoe je contactpersonen kunt exporteren en importeren.

Ook het aanmaken van groepen contacten wordt uitgelegd. Handig als je veel contacten hebt.

Bekijk de onderstaande video ook eens beeldvullend, door rechtsonder in de onderste videobalk op de vier pijltjes te klikken.

Update december 2012:

Gmail is al een tijdje vernieuwd. Lees daarom dit nieuwe bericht waar je meer uitleg over de contactpersonen krijgt.

https://i0.wp.com/www.internetbegeleiding.nl/wp-content/uploads/2011/10/gmail-logo.png?fit=400%2C300&ssl=1https://i0.wp.com/www.internetbegeleiding.nl/wp-content/uploads/2011/10/gmail-logo.png?resize=150%2C150&ssl=1InternetbegeleidingBeginnerE-mailGmailGoogleInternetcontactpersonen,exporteren,Gmail,groepen,importerenHoe kan je contactpersonen aanmaken en toevoegen binnen Gmail?In onderstaande videohandleiding van Perceptum.nl (Youtube kanaal en website), wordt uitgelegd hoe je contactpersonen kunt aanmaken binnen Gmail. Let er wel op dat je alleen de gegevens toevoegt die je nodig denkt te hebben (ik ben altijd voorzichtig met de gegevens die ik aan...Internet- en computerzaken voor beginners