De komende weken publiceer ik berichten over Gmail.
Tijdens de cursussen die ik geef blijkt elke keer weer dat er behoefte is aan eenvoudige uitleg hoe je met Gmail werkt.

Opmaken van een e-mail

Als je een mailtje opstelt via Gmail, dan kun je deze ook (beperkt) opmaken.

Je hebt niet alle mogelijkheden zoals bijvoorbeeld bij de tekstverwerker Word, maar de belangrijkste opmaak mogelijkheden zijn wel aanwezig.

In een duidelijke videohandleiding van Perceptum.nl (Youtube kanaal en website) laat men zien hoe je je mail kunt opmaken.

Bekijk de onderstaande video ook eens beeldvullend, door rechtsonder in de onderste videobalk op de vier pijltjes te klikken.

https://i0.wp.com/www.internetbegeleiding.nl/wp-content/uploads/2011/10/gmail-logo.png?fit=400%2C300&ssl=1https://i0.wp.com/www.internetbegeleiding.nl/wp-content/uploads/2011/10/gmail-logo.png?resize=150%2C150&ssl=1InternetbegeleidingBeginnerE-mailGmailGoogleInternete-mail,Gmail,mail,opmaken,opmaken emailDe komende weken publiceer ik berichten over Gmail. Tijdens de cursussen die ik geef blijkt elke keer weer dat er behoefte is aan eenvoudige uitleg hoe je met Gmail werkt. Opmaken van een e-mail Als je een mailtje opstelt via Gmail, dan kun je deze ook (beperkt) opmaken.Je hebt niet alle mogelijkheden...Internet- en computerzaken voor beginners