Hoe maak je nu een mail via Gmail?

Niet alleen het maken van een e-mail wordt uitgelegd in de onderstaande videohandleiding van Perceptum.nl (Youtube kanaal en website), maar ook wordt er uitgelegd wat cc en bcc betekent en wat conversaties zijn. Ook wordt uitgelegd hoe je een bijlage verstuurd en wat concepten zijn.

Bekijk de onderstaande video ook eens beeldvullend, door rechtsonder in de onderste videobalk op de vier pijltjes te klikken.

https://i0.wp.com/www.internetbegeleiding.nl/wp-content/uploads/2011/10/gmail-logo.png?fit=400%2C300&ssl=1https://i0.wp.com/www.internetbegeleiding.nl/wp-content/uploads/2011/10/gmail-logo.png?resize=150%2C150&ssl=1InternetbegeleidingBeginnerE-mailGmailGoogleInternetbeantwoorden,bericht verwijderen,bestand toevoegen,concept,conversatie,doorsturen,e-mail,GmailHoe maak je nu een mail via Gmail?Niet alleen het maken van een e-mail wordt uitgelegd in de onderstaande videohandleiding van Perceptum.nl (Youtube kanaal en website), maar ook wordt er uitgelegd wat cc en bcc betekent en wat conversaties zijn. Ook wordt uitgelegd hoe je een bijlage verstuurd en wat...Internet- en computerzaken voor beginners