Via onderstaande videohandleidingen van Perceptum.nl (Youtube kanaal en website), wordt uitgelegd hoe je de belangrijkheid van binnenkomende mailtjes kunt instellen.

Bekijk de onderstaande video’s ook eens beeldvullend, door rechtsonder in de onderste videobalk op de vier pijltjes te klikken.

En in deze videohandleiding wordt daar iets dieper op ingegaan.
Ook wordt hier uitgelegd hoe je je Gmail een ander uiterlijk kunt meegeven.

https://i0.wp.com/www.internetbegeleiding.nl/wp-content/uploads/2011/10/gmail-logo.png?fit=400%2C300&ssl=1https://i0.wp.com/www.internetbegeleiding.nl/wp-content/uploads/2011/10/gmail-logo.png?resize=150%2C150&ssl=1InternetbegeleidingE-mailGmailGoogleInternetbelangrijkheid,Gmail,priority,sjabloon,themaVia onderstaande videohandleidingen van Perceptum.nl (Youtube kanaal en website), wordt uitgelegd hoe je de belangrijkheid van binnenkomende mailtjes kunt instellen.Bekijk de onderstaande video's ook eens beeldvullend, door rechtsonder in de onderste videobalk op de vier pijltjes te klikken.http://www.youtube.com/watch?v=zICvqJKpTwgEn in deze videohandleiding wordt daar iets dieper op ingegaan. Ook wordt hier uitgelegd hoe...Internet- en computerzaken voor beginners