Excel 2010

Ik heb weer een mooie videocursus gevonden.

Hierin worden de beginselen van Excel uitgelegd. Dit keer wordt uitgegaan van versie 2013.

Deze gratis training van Microsoft bevatten (helaas) Engelstalige video’s met eronder Nederlandstalige uitleg.

Via deze link wordt de training in een nieuwe pagina geopend.

Wil je snel nog even opzoeken hoe iets ook al weer moest?
Gebruik dan de snelzoekkaart en print het uit!

Maar ook Gratiscursus.be heeft een gratis cursus Excel 2010 online.
Echt de moeite waard om te bekijken!

Werk je met Excel 2013, dan is deze gratis cursus van Learnit Training wellicht interessant!

https://i0.wp.com/www.internetbegeleiding.nl/wp-content/uploads/2011/11/officemini.jpg?fit=180%2C180&ssl=1https://i0.wp.com/www.internetbegeleiding.nl/wp-content/uploads/2011/11/officemini.jpg?resize=150%2C150&ssl=1InternetbegeleidingBeginnerExcelMicrosoft OfficeSoftwareVideo2010,2013,Beginner,Excel,videocursus,videohandleidingExcel 2010 Ik heb weer een mooie videocursus gevonden. Hierin worden de beginselen van Excel uitgelegd. Dit keer wordt uitgegaan van versie 2013. Deze gratis training van Microsoft bevatten (helaas) Engelstalige video's met eronder Nederlandstalige uitleg. Via deze link wordt de training in een nieuwe pagina geopend. Wil je snel nog even opzoeken hoe...Internet- en computerzaken voor beginners