Via mijn andere website: www.computerbegeleiding.nl zag ik dat er een aantal mensen op zoek waren naar een brochure. Maar dan een die ze zelf kunnen maken en op hun eigen website kunnen plaatsen.

Kijk hieronder maar eens naar een voorbeeld:

Dit is gedaan via Issuu.

Issuu.com geeft je de mogelijkheid een online brochure te maken (natuurlijk gratis!) en dit op je eigen website/weblog te plaatsen.

Veel bekende merken/bladen zijn je al voorgegaan. Denk maar aan bijvoorbeeld de Kijkshop, Preview en Flits.

Het enige wat je nodig hebt is een pdf bestand waarin je brochure is opgemaakt. Je maakt een account aan bij Issuu.com en je uploadt (= kopiëren) het bestand naar Issuu.com.

Een pdf bestand maken kun je met bijvoorbeeld OpenOffice Writer. De gratis Word variant met bijna dezelfde mogelijkheden.

Je maakt je brochure in deze tekstverwerker, klikt op de knop Pdf maken, en je slaat het bestand op een terug te vinden plaats op. Daarna ga je naar Issuu.com, log in of maak een account aan, en uploadt je pdf. Hierna kun je het publiceren op je eigen website/log.

Tegenwoordig kun je ook vanaf Word versie 2007 Pdf bestanden maken. Sla je bestand op als PDF en klik op de knop Publiceren. Daarna uploadt je de pdf zoals hierboven beschreven.

Maar je kunt ook duizenden tijdschriften lezen, gratis, al dan niet in het Nederlands (op dit moment bijna 50.000 nederlandstalige uitgaven).

Kijk maar eens naar een aantal nederlandstalige brochures op Issuu.com.

 

Jilster

Als tip kreeg ik de website Jilster door. Hier kun je ook online brochures mee maken.

Bekijk hieronder maar het voorbeeld.

Deze brochure kun je ook als glossy laten afdrukken.

https://i0.wp.com/www.internetbegeleiding.nl/wp-content/uploads/2011/11/Beeldbewerkenfull.jpg?fit=640%2C250&ssl=1https://i0.wp.com/www.internetbegeleiding.nl/wp-content/uploads/2011/11/Beeldbewerkenfull.jpg?resize=150%2C150&ssl=1InternetbegeleidingDiversInternetPresentatieWordPressbrochure,gratis,issuu,online brochure,pdf,Presentatie,tijdschriftVia mijn andere website: www.computerbegeleiding.nl zag ik dat er een aantal mensen op zoek waren naar een brochure. Maar dan een die ze zelf kunnen maken en op hun eigen website kunnen plaatsen. Kijk hieronder maar eens naar een voorbeeld: Open publication - Free publishing - More geld Dit is gedaan via Issuu. Issuu.com...Internet- en computerzaken voor beginners