Maak een unieke collage van je digitale foto’s!

Shape collage is een gratis programma waarmee je collage’s kunt maken. Deze collage’s kun je in elke denkbare vorm gieten.
Je kunt bestaande afbeeldingen gebruiken (eerst wel omzetten in zwart/wit) of zelf een vorm tekenen. Ook binnen het programma zijn een aantal mogelijkheden. Kijk hier maar eens voor een aantal voorbeelden.

Hieronder vind je een korte rondleiding door het programma. Allereerst wordt uitgelegd hoe en waar je het programma kunt downloaden. Je kunt deze video ook beeldschermvullend afspelen zodat je het beter kunt zien. Klik onder in de video links naast de tekst Screenr. Wil je na afloop weer gewoon beeld hebben, druk dan op de Esc toets linksboven op je toetsenbord.

Update

De laatste versies van ShapeCollage plaatsen een watermerk onderaan de collage. Wil je dat niet, dan moet je een oudere versie downloaden. Dat kan via deze link. Je komt dan op een website zoals de afbeelding hieronder laat zien. Klik dan op de link die omcirkeld is.

Download ShapeCallage zonder watermerk

Let er wel op: dit is een engelse versie!

Zogauw je het programma hebt geïnstalleerd zegt het dat er een nieuwe versie is. Deze moet je dan niet downloaden, anders heb je de versie met watermerk!

Klik op de afbeelding als je de afbeelding vergroot wilt weergeven.

https://i0.wp.com/www.internetbegeleiding.nl/wp-content/uploads/2011/11/Beeldbewerkenfull.jpg?fit=640%2C250&ssl=1https://i0.wp.com/www.internetbegeleiding.nl/wp-content/uploads/2011/11/Beeldbewerkenfull.jpg?resize=150%2C150&ssl=1InternetbegeleidingFotografieFunPresentatieSoftwareVideobeeldbewerken,collage,foto,freeware,Shape collage,SoftwareMaak een unieke collage van je digitale foto's! Shape collage is een gratis programma waarmee je collage's kunt maken. Deze collage's kun je in elke denkbare vorm gieten. Je kunt bestaande afbeeldingen gebruiken (eerst wel omzetten in zwart/wit) of zelf een vorm tekenen. Ook binnen het programma zijn een aantal mogelijkheden....Internet- en computerzaken voor beginners