Op 24 juli 2010 uploadden duizenden mensen van over de hele wereld een video over hun leven op die dag naar Youtube om mee te doen aan “Het leven in één dag”, een historisch filmexperiment om een documentaire te maken over één dag op aarde.

De film, die is geregisseerd door Oscar-winnaar Kevin Macdonald, maakte indruk op het publiek bij de Sundance- en SXSW-filmfestivals en het filmfestival van Berlijn en ontroerde nog veel meer mensen tijdens de wereldpremière op Youtube in januari.

Vanaf september kun je de hele film gratis bekijken op Youtube.

https://i0.wp.com/www.internetbegeleiding.nl/wp-content/uploads/2011/06/youtube.png?fit=256%2C256&ssl=1https://i0.wp.com/www.internetbegeleiding.nl/wp-content/uploads/2011/06/youtube.png?resize=150%2C150&ssl=1InternetbegeleidingDiversFunInternetfilm,historisch moment,youtubeOp 24 juli 2010 uploadden duizenden mensen van over de hele wereld een video over hun leven op die dag naar Youtube om mee te doen aan 'Het leven in één dag', een historisch filmexperiment om een documentaire te maken over één dag op aarde. De film, die is geregisseerd...Internet- en computerzaken voor beginners