Beheers je de engelse taal, of zou je dat graag beter willen leren? Heb je alleen meer oefening nodig door te lezen?

Er is een Youtube kanaal (CC Prose, klassieke literatuur) waar heel veel engelstalig klassiekers worden voorgelezen terwijl de tekst zichtbaar is op het scherm.

Deze videoboeken hebben een ondertiteling die ingeschakeld kan worden, alleen is het een erg kromme vertaling.

Veel lees/luister plezier!

De memoires van Sherlock Holmes:

 

https://i2.wp.com/www.internetbegeleiding.nl/wp-content/uploads/2012/02/videoboek.png?fit=585%2C317&ssl=1https://i2.wp.com/www.internetbegeleiding.nl/wp-content/uploads/2012/02/videoboek.png?resize=150%2C150&ssl=1InternetbegeleidingDiversFunYoutubeengels,leren,luisterboek,Sherlock HolmesBeheers je de engelse taal, of zou je dat graag beter willen leren? Heb je alleen meer oefening nodig door te lezen?Er is een Youtube kanaal (CC Prose, klassieke literatuur) waar heel veel engelstalig klassiekers worden voorgelezen terwijl de tekst zichtbaar is op het scherm.Deze videoboeken hebben een ondertiteling...Internet- en computerzaken voor beginners