De website Waarschuwingsdienst.nl houdt actief in de gaten welke dreigingen er zijn geweest. Zij richt zich op mogelijke besmettingen van de computer via het internet, via virussen en wormen.  Deze website is zeer betrouwbaar en informeert je ook over hoaxen en bijvoorbeeld spam. Al zijn deze berichten over het algemeen al een stuk ouder.

Je kunt jezelf aanmelden om berichten te ontvangen op het moment dat er een dreiging is gesignaleerd.

Zo kreeg ik vanochtend een melding over het feit dat Nu.nl besmet is geweest. Via dit bericht van Waarschuwingsdienst.nl kun je er meer over lezen.

Voor alle duidelijkheid, dit gevaar voor besmetting gold alleen voor mensen die gisteren tussen 11.30 en 12.30 uur Nu.nl hebben bezocht. En dan alleen nog maar voor die mensen die hun computer niet goed up-to-date hebben gehouden dmv de laatste updates voor software en besturingssoftware.

Wil je meer weten over de actuele bedreigen bekijk dan deze pagina van de Waarschuwingsdienst.

 

https://i1.wp.com/www.internetbegeleiding.nl/wp-content/uploads/2011/11/beveiligingfull.jpg?fit=640%2C250&ssl=1https://i1.wp.com/www.internetbegeleiding.nl/wp-content/uploads/2011/11/beveiligingfull.jpg?resize=150%2C150&ssl=1InternetbegeleidingBeveiligingComputerInternetOnderhoudVeilig internetbelangrijk updaten,besmetting,besmetting website,Nu.nl,WaarschuwingsdienstDe website Waarschuwingsdienst.nl houdt actief in de gaten welke dreigingen er zijn geweest. Zij richt zich op mogelijke besmettingen van de computer via het internet, via virussen en wormen.  Deze website is zeer betrouwbaar en informeert je ook over hoaxen en bijvoorbeeld spam. Al zijn deze berichten over het...Internet- en computerzaken voor beginners