In mijn speurtocht op het internet stuit ik soms op dingen die ik jullie niet wil onthouden. Omdat ik kan zien dat er regelmatig gezocht wordt via mijn website naar uitleg over het programma Excel, zal ik de komende paar publicaties wat meer laten zien. Met dank uiteraard aan de makers van de video’s, Tutor.nl.

Persoonlijke mailing via Excel

Een Excel adresbestand is eveneens uitermate geschikt om te gebruiken voor het maken van een mailing met persoonlijke brieven of e-mails.

Je kunt bij het maken van deze “persoonlijke mailing” ook nog eens zelfs kiezen of je bepaalde personen juist niet of niet wilt opnemen in het bestand met geadresseerden.
Ook laten ze zien welke opties je moet selecteren om bijvoorbeeld alleen de eerste brief af te drukken zodat je kunt bekijken of alle instellingen en de opmaak juist zijn, in plaats van alles direct af te drukken.

In de film van Tutor.nl laten ze in 7 overzichtelijke stappen zien hoe je – van een excel adresbestand – persoonlijke brieven (inclusief een persoonlijke begroetingsregel) maakt.

https://i0.wp.com/www.internetbegeleiding.nl/wp-content/uploads/2012/02/Excel-icon.png?fit=256%2C256&ssl=1https://i0.wp.com/www.internetbegeleiding.nl/wp-content/uploads/2012/02/Excel-icon.png?resize=150%2C150&ssl=1InternetbegeleidingExcelMicrosoft OfficeSoftwareYoutubebrieven,Excel,mailing,persoonlijkIn mijn speurtocht op het internet stuit ik soms op dingen die ik jullie niet wil onthouden. Omdat ik kan zien dat er regelmatig gezocht wordt via mijn website naar uitleg over het programma Excel, zal ik de komende paar publicaties wat meer laten zien. Met dank uiteraard aan...Internet- en computerzaken voor beginners