Ook deze Excel video is weer van Tutor.nl.

Kijk nu hoe eenvoudig het is om te berekenen wat het oplevert als je maandelijks spaart.

Financiële functies in Excel

Excel kent ook een aantal zeer handige financiële functies die het rekenen met geld, bijvoorbeeld voor het berekenen van een spaartegoed of aflossing, eenvoudig maken.
We laten een aantal van de meestgebruikte financiële functies in dit hoofdstuk zien.
We beginnen in deze film met de functie Toekomstige waarde (TW) waarmee we het eindbedrag kunnen berekenen als we een vast maandbedrag gedurende een bepaalde periode sparen.

Bekijk deze film van Tutor.nl om te ervaren, hoe eenvoudig het is om zelf te berekenen hoeveel je zou kunnen sparen als je een vast bedrag opzij zet.

https://i0.wp.com/www.internetbegeleiding.nl/wp-content/uploads/2012/02/Excel-icon.png?fit=256%2C256&ssl=1https://i0.wp.com/www.internetbegeleiding.nl/wp-content/uploads/2012/02/Excel-icon.png?resize=150%2C150&ssl=1InternetbegeleidingExcelMicrosoft OfficeSoftwareYoutubeBeginners,Excel,formulesOok deze Excel video is weer van Tutor.nl. Kijk nu hoe eenvoudig het is om te berekenen wat het oplevert als je maandelijks spaart. Financiële functies in Excel Excel kent ook een aantal zeer handige financiële functies die het rekenen met geld, bijvoorbeeld voor het berekenen van een spaartegoed of aflossing, eenvoudig...Internet- en computerzaken voor beginners