Tablet

Inmiddels kent iedereen ze wel: de tablets en de smartphones.

Ingewikkelde zakcomputers met een zeer eenvoudige bediening.

Zo eenvoudig dat een kind de was kan doen!

Toen de Ipad net uit kwam in 2010 verscheen er op Youtube al gauw een filmpje waar een tweejarige liet zien hoe intuïtief en eenvoudig zo’n tablet werkte.

Nog geen twee jaar later…

Na de kat, de hagedis en de baby is er nu een echte olifant die weet hoe hij met een tablet om moet gaan. Altijd leuk om te zien natuurlijk hoe er met tablets en smartphones gespeeld wordt. Niet voor niets zijn de foto’s en video’s waar je dit op terug kunt zien immens populair en komen ze herhaaldelijk terug op Facebook, Twitter, blogs en in de media. Samsung speelt hier slim op in en schakelde Peter de olifant in om te laten zien hoe intuïtief de Galaxy Note tablet is.

Nu zijn olifanten ook wel erg intelligent en kunnen ze ontzettend goed getraind worden. In Thailand is het bijvoorbeeld heel gewoon om een show te zien waar de dieren gedetailleerd schilderen, muziek maken, voetballen, basketballen en nog vele andere kunsten laten zien. De tablet gebruikende olifant, a.k.a. Peter, is in ieder geval een groot succes en gaat als een razende het internet over.

https://i0.wp.com/www.internetbegeleiding.nl/wp-content/uploads/2011/06/youtube.png?fit=256%2C256&ssl=1https://i0.wp.com/www.internetbegeleiding.nl/wp-content/uploads/2011/06/youtube.png?resize=150%2C150&ssl=1InternetbegeleidingBeginnerDiversFunSmartphoneolifant,youtubeTablet Inmiddels kent iedereen ze wel: de tablets en de smartphones. Ingewikkelde zakcomputers met een zeer eenvoudige bediening. Zo eenvoudig dat een kind de was kan doen! Toen de Ipad net uit kwam in 2010 verscheen er op Youtube al gauw een filmpje waar een tweejarige liet zien hoe intuïtief en eenvoudig zo'n...Internet- en computerzaken voor beginners