Mijn huis staat te koop en zo langzaam aan ga ik op zoek naar een nieuw interieur voor het nieuwe huis.

Omdat ik zelf niet zo creatief daarin ben, kijk ik graag naar andere interieurs om ideetjes op te doen.

Dat deed ik tot voor kort bijvoorbeeld via Funda.nl, maar nu heb ik een hele leuke Amerikaanse website gevonden: Houzz.com

Via deze website kan ik zelf ideeënboeken maken en rondkijken tussen de 900.000 interieurfoto’s.

Het begin is er in ieder geval.
Ik heb mijn droom open haard gevonden!
Nu de rest nog….

 

 

 

 

 

 

https://i0.wp.com/www.internetbegeleiding.nl/wp-content/uploads/2012/12/waarpraatmenover.jpg?fit=425%2C282&ssl=1https://i0.wp.com/www.internetbegeleiding.nl/wp-content/uploads/2012/12/waarpraatmenover.jpg?resize=150%2C150&ssl=1InternetbegeleidingDiversFunInternetidee,interieur,leuk,websiteMijn huis staat te koop en zo langzaam aan ga ik op zoek naar een nieuw interieur voor het nieuwe huis. Omdat ik zelf niet zo creatief daarin ben, kijk ik graag naar andere interieurs om ideetjes op te doen. Dat deed ik tot voor kort bijvoorbeeld via Funda.nl, maar nu heb...Internet- en computerzaken voor beginners