Weeknummers toevoegen

Binnen Google Agenda worden weeknummers niet standaard weergegeven. Je moet daarvoor een aparte agenda laden. Het is eigenlijk geen echte agenda, maar een soort overslagvel waar de weeknummers opstaan.

De weeknummer agenda zit een beetje verborgen.

Je vindt het als volgt:

Klik in je Agenda in de linkerbalk op het driehoekje achter Andere agenda’s.

Klik dan op de optie Door interessante agenda’s bladeren.

Google agenda weeknummers toevoegen

 

In het nieuwe venster dat zich nu opent, vind je drie tabbladen.

Standaard staat het tabblad Vakanties open. Klik op het tabblad Meer.

Hier vind je bijna onderin de agenda Weeknummers. Klik achter Weeknummers op de link Aanmelden.

Google agenda weeknummers 2

Dat is alles.

 

https://i0.wp.com/www.internetbegeleiding.nl/wp-content/uploads/2013/01/Google_Calendar_Logo.png?fit=268%2C225&ssl=1https://i0.wp.com/www.internetbegeleiding.nl/wp-content/uploads/2013/01/Google_Calendar_Logo.png?resize=150%2C150&ssl=1InternetbegeleidingBeginnerGmailGoogleInternetagenda,Gmail,Google,weeknummersWeeknummers toevoegen Binnen Google Agenda worden weeknummers niet standaard weergegeven. Je moet daarvoor een aparte agenda laden. Het is eigenlijk geen echte agenda, maar een soort overslagvel waar de weeknummers opstaan. De weeknummer agenda zit een beetje verborgen. Je vindt het als volgt: Klik in je Agenda in de linkerbalk op het driehoekje...Internet- en computerzaken voor beginners