Foto uitsnijden

Ik krijg vaker de vraag hoe je een stuk uit een afbeelding kan halen.
Daarom heb ik een screencast gemaakt waarin ik uitleg hoe je dat doet.

Het programma dat ik gebruik is Paint.net en je kan het hier downloaden, het is gratis.

Vergeet niet de afbeelding die je gaat bewerken op te slaan onder een nieuwe naam! Ik vertel dat pas tegen het einde, maar het is beter om dat meteen in het begin al te doen, zodat je je niet kan vergissen!

https://i0.wp.com/www.internetbegeleiding.nl/wp-content/uploads/2011/11/Beeldbewerkenfull.jpg?fit=640%2C250&ssl=1https://i0.wp.com/www.internetbegeleiding.nl/wp-content/uploads/2011/11/Beeldbewerkenfull.jpg?resize=150%2C150&ssl=1InternetbegeleidingFotografieScreencastUitgelichtafbeelding,bewerken,PaintNet,uitsnijdenFoto uitsnijden Ik krijg vaker de vraag hoe je een stuk uit een afbeelding kan halen. Daarom heb ik een screencast gemaakt waarin ik uitleg hoe je dat doet. Het programma dat ik gebruik is Paint.net en je kan het hier downloaden, het is gratis. Vergeet niet de afbeelding die je gaat bewerken...Internet- en computerzaken voor beginners