Facebook

Niet voor iedereen is het even makkelijk om met Facebook aan de gang te gaan.

Daarom een kleine serie met videohandleidingen over Facebook.

Facebook omslag

In deze aflevering laat ik je zien hoe je je eigen Facebook omslagfoto maakt.

Ik laat zien hoe je via Google kunt zoeken naar afbeeldingen die precies de juiste formaat hebben voor de omslag van Facebook. Je leert hier meteen hoe je gebruik kunt maken van de geavanceerde zoekmogelijkheden van Google.

De volgende keer laat ik je zien hoe je een eigen (familie) foto aan kunt passen zodat het een mooie omslagfoto voor Facebook wordt.

Via de website van Firstcovers kan je zelfs hele speciale foto omslagen maken.
Hou er rekening mee dat ze in Flash gemaakt worden, dat houdt in dat deze niet bijvoorbeeld met behulp van een Ipad gemaakt kunnen worden.

Vorig jaar rond deze tijd heb ik al eens eerder een bericht aan Facebook gewijd. Daar vind je ook heel veel informatie over Facebook.

https://i0.wp.com/www.internetbegeleiding.nl/wp-content/uploads/2011/11/socialenetwerkenmini.jpg?fit=180%2C180&ssl=1https://i0.wp.com/www.internetbegeleiding.nl/wp-content/uploads/2011/11/socialenetwerkenmini.jpg?resize=150%2C150&ssl=1InternetbegeleidingFacebookSociale netwerkenFacebook,omslagfoto,PaintNetFacebook Niet voor iedereen is het even makkelijk om met Facebook aan de gang te gaan. Daarom een kleine serie met videohandleidingen over Facebook. Facebook omslag In deze aflevering laat ik je zien hoe je je eigen Facebook omslagfoto maakt. Ik laat zien hoe je via Google kunt zoeken naar afbeeldingen die precies de...Internet- en computerzaken voor beginners