Browsers

Google Chrome, Firefox en Internet Explorer zijn drie programma’s waarmee je op het internet kan surfen.

De meeste mensen gebruiken Internet Explorer. Google Chrome is echter ook razend populair.

Als je surft op het internet heb je altijd wel een paar favoriete plaatsen waar je naar terug wilt. Denk bijvoorbeeld aan de website van je bank voor het internetbankieren.

Natuurlijk kan je elke keer in de adresbalk het internetadres tikken, sneller gaat het als je van deze website een favoriet of bladwijzer maakt.

Veel van mijn cursisten hebben hier moeite mee, vandaar dat ik een aantal video’s heb opgenomen om te laten zien hoe je een favoriet of bladwijzer maakt.

Google Chrome

Firefox

Internet Explorer

https://i0.wp.com/www.internetbegeleiding.nl/wp-content/uploads/2011/11/Browsersmini.jpg?fit=180%2C180&ssl=1https://i0.wp.com/www.internetbegeleiding.nl/wp-content/uploads/2011/11/Browsersmini.jpg?resize=150%2C150&ssl=1InternetbegeleidingBeginnerComputerInternetYoutubebladwijzer,favorieten,Firefox,Google Chrome,Internet Explorer,youtubeBrowsers Google Chrome, Firefox en Internet Explorer zijn drie programma's waarmee je op het internet kan surfen. De meeste mensen gebruiken Internet Explorer. Google Chrome is echter ook razend populair. Als je surft op het internet heb je altijd wel een paar favoriete plaatsen waar je naar terug wilt. Denk bijvoorbeeld aan...Internet- en computerzaken voor beginners