Facebook

Dit keer weer een kort bericht met video over de omslag foto’s van Facebook.

De vorige keer legde ik uit hoe je via Google een mooie afbeelding precies op maat kon vinden.

Dit keer bewerk ik een familiefoto zodanig dat het precies het juiste formaat heeft om als omslagfoto voor Facebook gebruikt te kunnen worden.

Maak van je familiefoto een perfecte omslagfoto voor Facebook

Vorig jaar rond deze tijd heb ik al eens eerder een bericht aan Facebook gewijd.
Daar vind je ook heel veel informatie over Facebook

https://i0.wp.com/www.internetbegeleiding.nl/wp-content/uploads/2011/11/socialenetwerkenmini.jpg?fit=180%2C180&ssl=1https://i0.wp.com/www.internetbegeleiding.nl/wp-content/uploads/2011/11/socialenetwerkenmini.jpg?resize=150%2C150&ssl=1InternetbegeleidingFacebookInternetSociale netwerkenVideoYoutubeFacebook,familie,omslagfoto,PaintNetFacebook Dit keer weer een kort bericht met video over de omslag foto's van Facebook. De vorige keer legde ik uit hoe je via Google een mooie afbeelding precies op maat kon vinden. Dit keer bewerk ik een familiefoto zodanig dat het precies het juiste formaat heeft om als omslagfoto voor Facebook...Internet- en computerzaken voor beginners