Alleen Nederlands

Als je alleen de Nederlandse taal beheerst, dan zal een groot gedeelte van het internet aan je neus voorbij gaan. Dat is jammer want je hebt een aantal buitenlandse pareltjes!

Maar als je via Internet Explorer of via Google Chrome surft, dan kan je de pagina laten vertalen. Het maakt niet uit in welke taal het geschreven staat!

Het is af en toe wel krom Nederlands, maar je zult dan in ieder geval snappen waar het over gaat.

Hoe doe je dat een pagina laten vertalen?

Internet Explorer

uitleg vertalen webpagina ieAls je met behulp van Internet Explorer op het internet gaat, surf dan naar de pagina die je wilt laten vertalen.

Klik dan in de tekst met je rechtermuisknop

Je krijgt nu een snelmenu te zien. Klik op Vertalen met Bing  en er verschijnt een nieuw venster met de vertaalde pagina.

 

 

Google Chrome

uitleg vertalen webpagina chromeOok met Google Chrome kan je gebruik maken van de rechtermuisknop. Klik dan op de optie Vertalen in het Nederlands.

 

 

 

 

 

Firefox

Surf je met het programma Firefox, dan heb je helaas pech. Deze heeft geen mogelijkheid onder de rechter muisknop zitten om de pagina te vertalen.

Zelf vertalen?

Wil je zelf gaan vertalen van het Nederlands naar een andere taal of vice versa? Gebruik dan de functie Translate van Google.

Die vind je op deze website: Google translate

Vaak wordt het ook nog eens uitgesproken voor je, handig voor op vakantie!

https://i0.wp.com/www.internetbegeleiding.nl/wp-content/uploads/2011/11/Browsersfull.jpg?fit=630%2C250&ssl=1https://i0.wp.com/www.internetbegeleiding.nl/wp-content/uploads/2011/11/Browsersfull.jpg?resize=150%2C150&ssl=1InternetbegeleidingBeginnerInternetTips en trucsUitgelichtengels,Google Chrome,Google translate,Internet Explorer,Nederlands,vertalenAlleen Nederlands Als je alleen de Nederlandse taal beheerst, dan zal een groot gedeelte van het internet aan je neus voorbij gaan. Dat is jammer want je hebt een aantal buitenlandse pareltjes! Maar als je via Internet Explorer of via Google Chrome surft, dan kan je de pagina laten vertalen. Het...Internet- en computerzaken voor beginners