Hoera, ik kan de ondertiteling niet meer lezen!

Het gaat gebeuren!

Al maanden probeer ik mezelf wijs te maken dat ik een nieuwe tv nodig heb. Zo’n dunne, een grotere dan ik nu heb. Maar ik heb er al een en die doet het nog uitstekend…

Nu heb ik de kamer veranderd en de zithoek is bijna 5 meter van de tv verwijderd. Hoera! Ik kan de ondertiteling niet meer lezen!

Dat is toch een legitieme reden voor een nieuwe tv?Smart tv

Maar ja, de prijs….

De tv die nu in de woonkamer prijkt, is een van de eerste flatscreens. Ik heb er destijds meer dan 700 euro voor betaald. Toen had ik nog zoveel geld.
Nu moet ik elk dubbeltje omdraaien. Dus heb ik het volgende bedacht. Hieronder zet ik de tv die ik wil gaan kopen. Ik ga hem via Bol.com kopen.

Willen jullie toevallig ook een tv (zo’n grote van 46 inch, dat is 117 cm doorsnee), dan kunnen jullie gebruik maken van onderstaande aanbieding. Van elke verkoop hoop ik ongeveer 7 euro te ontvangen. Dus als 70 mensen deze tv hier willen gaan kopen….. 😉

Waarom Samsung?

Samsung staat tegenwoordig bekend om zijn uitstekende producten. Ook de tv’s. Verder is het een smart tv, dat wil zeggen dat je mbv deze tv op het internet kan surfen en gebruik kan maken van diverse apps. Deze apps vind je op elke smart tv. Alleen de hoeveelheid apps, en de kwaliteit van deze apps verschillen per fabrikant. Samsung staat bekend vanwege zijn uitgebreide collectie apps.

Verder is het belangrijk dat deze tv met mijn kabelmaatschappij kan werken. Ik heb Ziggo. Volgens de website van Bol.com kan deze tv overweg met Ziggo en UPC.

Online kopen via Bol.com risicovol?

Dan de prijs uiteraard. Voor een 46 inch scherm is €499,- een koopje. Maar als je nooit via het internet koopt, dan is €499,- erg veel geld, vooral als je niet zeker weet of dit wel veilig is.
De verzending is gratis en je kan behalve met internetbankieren (Ideal) ook met een acceptgiro kaart betalen. Dus achteraf!

Bevalt de tv niet, dan kan je het binnen 30 dagen kosteloos retourneren.

Nou, mooier kan Bol.com het toch niet maken?

Ik hou je op de hoogte….

[bol_product_links block_id=”bol_52b1e7ba797b0_selected-products” products=”9200000008882825″ name=”Tv 46 inch” sub_id=”” link_color=”002369″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”571600″ deliverytime_color=”003300″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”250″ cols=”1″ show_bol_logo=”undefined” show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

Op het moment dat ik de tv ga aanschaffen, zal ik hier stap voor stap verslag doen hoe het mij is vergaan. Aan de hand van schermafbeeldingen kan je zien wat je te wachten staat tijdens zo’n online aankoop. Met behulp van deze schermafbeeldingen kan je stap voor stap dit nadoen en ook online een tv bij  Bol.com bestellen.

Maar het zal ook een handige handleiding zijn voor overige producten via Bol.com.

Kom dus regelmatig terug!!

https://i0.wp.com/www.internetbegeleiding.nl/wp-content/uploads/2011/11/geldmini.jpg?fit=180%2C180&ssl=1https://i0.wp.com/www.internetbegeleiding.nl/wp-content/uploads/2011/11/geldmini.jpg?resize=150%2C150&ssl=1InternetbegeleidingBeginnerDiversGeld besparenInternet46 inch,Bol.com,online aankopen,smart tvHoera, ik kan de ondertiteling niet meer lezen! Het gaat gebeuren! Al maanden probeer ik mezelf wijs te maken dat ik een nieuwe tv nodig heb. Zo'n dunne, een grotere dan ik nu heb. Maar ik heb er al een en die doet het nog uitstekend... Nu heb ik de kamer veranderd...Internet- en computerzaken voor beginners