Ik weet nog dat ergens in mijn jeugd de 4 miljardste inwoner werd geboren.
Daarna heb ik het niet meer zo bijgehouden.

Totdat ik deze mooie website zag waar alle geboorten en sterfgevallen van de wereld lijkt bijgehouden te worden.

We hebben inmiddels de 7 miljard al gepasseerd!

Gedurende mijn leven heeft de wereldbevolking zich al bijna verdubbeld!

Hieronder een Youtube filmpje over de website, met daaronder de link.

Bekijk live de groei van de wereldbevolking!

https://i0.wp.com/www.internetbegeleiding.nl/wp-content/uploads/2014/01/wereld1.jpg?fit=1024%2C498&ssl=1https://i0.wp.com/www.internetbegeleiding.nl/wp-content/uploads/2014/01/wereld1.jpg?resize=150%2C150&ssl=1InternetbegeleidingFunInternetVirtuele blik op de wereldWereldbevolkingIk weet nog dat ergens in mijn jeugd de 4 miljardste inwoner werd geboren. Daarna heb ik het niet meer zo bijgehouden. Totdat ik deze mooie website zag waar alle geboorten en sterfgevallen van de wereld lijkt bijgehouden te worden. We hebben inmiddels de 7 miljard al gepasseerd! Gedurende mijn leven heeft de...Internet- en computerzaken voor beginners