Ik merk dat het  niet altijd makkelijk is om gebruik te maken van diverse websites.

Zo liep ik tegen diverse product vergelijkingswebsites aan. Producten vergelijken

Hoe werken ze, kan je ze gebruiken zonder meteen een aankoop te doen, en waar vind je ze?

Daarom heb ik ervoor gekozen zelf een aantal pagina’s te maken waar je zonder problemen producten met elkaar kan vergelijken zonder dat je vastzit aan een aankoop. Je vindt onder elke productvergelijker een handleiding hoe deze werkt.

De hoofdpagina vind je hier, daar staan ook de diverse subpagina’s op vermeld. Je kan ze ook via het menu bovenin de pagina vinden.

https://i0.wp.com/www.internetbegeleiding.nl/wp-content/uploads/2014/09/vergelijken.jpg?fit=312%2C247&ssl=1https://i0.wp.com/www.internetbegeleiding.nl/wp-content/uploads/2014/09/vergelijken.jpg?resize=150%2C150&ssl=1InternetbegeleidingGeld besparenInternetgoedkoop,handleiding,product vergelijken,uitlegIk merk dat het  niet altijd makkelijk is om gebruik te maken van diverse websites. Zo liep ik tegen diverse product vergelijkingswebsites aan.  Hoe werken ze, kan je ze gebruiken zonder meteen een aankoop te doen, en waar vind je ze? Daarom heb ik ervoor gekozen zelf een aantal pagina's te maken...Internet- en computerzaken voor beginners