Ouderwetsch

Gisteren zat ik in de trein en weer viel het me op hoeveel mensen bezig zijn met een mobieltje, tablet of laptop. Daarom verbaasde het me dan ook toen ik een jongetje nog ouderwets zag kleuren met viltstiften in een kleurboek.
En een vrouw van middelbare leeftijd was ijverig een woordzoeker aan het maken met pen en papier!

Woordzoeker, oud maar toch nieuw

En opeens herinnerde ik me het verzoek van Marloes van de website Woordzoeker Maker. Zij schreef het volgende:

Onlangs is onze website Woordzoekermaken.nl online gegaan. Dit is een leuke en vooral leerzame website voor jong en oud waar de bezoekers zelf woordzoeker puzzels kunnen maken en uitprinten. Ook kunnen ze bestaande puzzels oplossen. Voor kinderen kunnen makkelijke puzzels gemaakt worden, het zoeken, lezen en onthouden van woorden is plezierig en helpt hen met het leren van de woordjes en hun spelling. Voor volwassenen kunnen moeilijke puzzels gemaakt worden, net zoals degene die vaak in kranten en tijdschriften te vinden zijn.

Ik besloot er eens een kijkje te nemen en dat had ik beter niet kunnen doen.
Een uurtje later had ik zelf een eigen Woordzoeker gemaakt en al verscheidene Woordzoekers opgelost. En ik had nog zoveel willen doen in die tijd….

Hou je van Woordzoekers, bezoek dan eens de site van Marloes. Maar wel voor eigen risico….

Niet genoeg?

Elke dag gratis een nieuwe woordzoeker van Denksport.

Ook Puzzelsite.nl heeft gratis dag woordzoekers.

En Funnygames heeft die van Denksport op haar website gezet.

Bij Puzzelstad kan je woordzoekers op grootte en thema kiezen, net zoals bij Woordzoekermaken.nl.

Aduis heeft 93 woordzoekers om te downloaden, met oplossing!

Ook Speeleiland heeft woordzoekers. Maar dan moet je wel wat reclame voor lief nemen voordat je kan starten. En de woorden zijn in de Engelse taal.

Bij Woordzoekers.org heb je heel veel mogelijkheden om zelf woordzoekers te maken. Zelfs in diverse vormen!

 

 

 

https://i0.wp.com/www.internetbegeleiding.nl/wp-content/uploads/2015/09/woordzoeker.jpg?fit=939%2C491&ssl=1https://i0.wp.com/www.internetbegeleiding.nl/wp-content/uploads/2015/09/woordzoeker.jpg?resize=150%2C150&ssl=1InternetbegeleidingFunSpelletjesspelletje,woorden,WoordzoekerOuderwetsch Gisteren zat ik in de trein en weer viel het me op hoeveel mensen bezig zijn met een mobieltje, tablet of laptop. Daarom verbaasde het me dan ook toen ik een jongetje nog ouderwets zag kleuren met viltstiften in een kleurboek. En een vrouw van middelbare leeftijd was ijverig een...Internet- en computerzaken voor beginners