Sparen en besparen

Zegeltjes sparen is al tientallen jaren populair. Als je op je uitgaven moet letten, is dat ontzettend handig.

Maar ook op het internet kan je geld (be)sparen. Kortingcodes en actiecodes zijn de meest bekende, maar cashback korting wint steeds meer aan terrein.

Hoe werkt het?

Stel je koopt een product bij een webshop. Daar betaal je € 20,- voor. Koop je nu dit product via een cashbacksite die een deal heeft met deze webshop, dan krijgt de cashback website een provisie voor dit product van bijvoorbeeld € 2,-. Zodra de cashback website dit bedrag heeft ontvangen van de webshop deelt hij dit met jou. Jij krijgt dan € 1,- bij je tegoed bijgeschreven.

Shopkorting is ook een cashback website. Zij hebben een duidelijke video online gezet waarin uitgelegd wordt wat een cashback website is en hoe het werkt.

 

 

Werkt het?

Zelf gebruik ik het ook voor mijn online aankopen, en heb inmiddels al enkele tientjes ermee bespaard!

Bekijk mijn overzicht hieronder maar eens:

shopkorting

Zelf geld verdienen!

En dat is nog niet alles.
Je kan ook nog eens geld verdienen als andere mensen via jou lid worden van Shopkorting.

Als je eenmaal lid bent krijg je een internetadres (een link). Als je dit adres bijvoorbeeld via mail verstuurd naar je familie en kennissen (uiteraard met hun toestemming), kunnen ze erop klikken en zo via jou lid worden van Shopkorting. Bij hun eerste aankoop krijg jij 5 euro op je tegoed bijgeschreven.

Zelf eens proberen? Meld je dan nu aan via deze link van Shopkorting (dit is de link waar ik geld mee verdien).

Cashback websites

Je vindt steeds meer cashback websites op het internet. Sommige zijn heel erg actief, en andere minder. Shopkorting werkt goed. Maar er zijn meer goede sites. Ik heb verder nog Spaarwinkelen gevonden, die zelfs soms nog meer uitkeert dan Shopkorting. Daarnaast heb je nog Shopbuddie.nl, daar ontvang je € 2,50 voor elke vriend die je uitnodigt voor een gratis lidmaatschap (er wordt uitbetaald als ze 5 euro gespaard hebben).

Cashback totaal biedt hoge kortingen en geeft een topvergoeding van wel € 10,- per aangebracht nieuw lid (er wordt uitbetaald als ze 10 euro gespaard hebben).

Het handigst is om lid te zijn van meerdere cashback websites.
Heb je een product gevonden die je zou willen aanschaffen, dan kan je via de diverse cashback websites bekijken welke de meeste korting geeft.

 

 

https://i0.wp.com/www.internetbegeleiding.nl/wp-content/uploads/2015/10/cashback1.jpg?fit=333%2C252&ssl=1https://i0.wp.com/www.internetbegeleiding.nl/wp-content/uploads/2015/10/cashback1.jpg?resize=150%2C150&ssl=1InternetbegeleidingDiversGeld besparencashback,geld verdienen,sparenSparen en besparen Zegeltjes sparen is al tientallen jaren populair. Als je op je uitgaven moet letten, is dat ontzettend handig. Maar ook op het internet kan je geld (be)sparen. Kortingcodes en actiecodes zijn de meest bekende, maar cashback korting wint steeds meer aan terrein. Hoe werkt het? Stel je koopt een product...Internet- en computerzaken voor beginners