Via QR-tag hier? Klik op het digitaal visitekaartje!

Internetbegeleiding – Heisterkamp is een bedrijf dat op verschillende poten rust.

Internetbegeleiding.nl 

Internetbegeleiding.nl is de website waar artikelen, cursussen, screencasts worden gemaakt, geplaatst en/of verzameld die betrekking hebben op beginnende pc-gebruikers, in de ruimste zin van het woord. Deze website met haar inhoud is gratis toegankelijk.

Het idee hierachter is dat iedereen, ongeacht de (financiële) achtergrond, toegang moet kunnen krijgen tot de kennis om met een computer en het internet goed en veilig om te kunnen gaan.

Zichtbaarophetinternet.nl

De volgende poot is Zichtbaarophetinternet.nl.

Dit bedrijfsonderdeel zorgt voor het advies over (on)gewenste zichtbaarheid op het internet en het maken van websites, weblogs en social media profielen.
Zichtbaarophetinternet.nl richt zich op particulieren, zzp’ers en het mkb die een functionele, makkelijk (eventueel zelf) te onderhouden website wensen.
Door de dynamische opzet van de websites en het advies dat gegeven wordt, kunnen de websites goed gevonden worden door zoekmachines zoals bijv. Google.

Websitebegeleiding.nl

Websitebegeleiding is de nieuwste loot aan de stam. De complete cursus tot webdesigner van Computerbegeleiding is hier onder gebracht.
Hier kun je een aanbod vinden in artikelen, handleidingen en video’s die je klaarstomen om zelfstandig een eigen website te maken en er geld mee te gaan verdienen.

Klik op de bovenstaande links voor meer informatie, of neem contact met ons op.